Tuesday, 24 May, 2022

Uslovi korištenja

Uslovi koristenja

Pravila (privacy policy)

Korištenjem internet portala njamm.com , automatski prihvatate sve uslove korištenja. Korisnici su dužni redovno čitati uslove korištenja, te se smatra da su svi korisniciovog portala upoznati sa uslovima korištenja i da su ih razumjeli u potpunosti.

Niti jedan dio ovog portala , ne smije se koristiti u nezakonite svrhe.

Prava autora

Cijeli sadržaj na stranici njamm.com zaštićen je autorskim pravima. Bilo koja vrsta korištenja sadržaja, kao npr: prodaja, distribucija, kopiranje, moguća je isključivo uz saglasnost ovog portala . Neovlašteno korištenje gore pomenutog, podložno je tužbi.

Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, može obavijestiti internet portal njamm.com.

Vanjski linkovi

Internet portal njamm.com može sadržiti linkove drugih web portala, uz uredno imenovanje izvora. Obzirom da te web stranice nisu pod kontrolom našeg portala, isti ne odgovara za sadržaj pomenutih.

Reklama

Web portal njamm.com ne snosi odgovorsnost za kvalitet , istinitost sadržaja reklamnih poruka na ovom portalu, obzirom da sponzori nisu u vlasništvu ovog portala .

Također, ovaj internet portal zadržava pravo da svojim korisnicima povremeno pošalje obavijesti i poruke sponzora.

Obaveze korisnika

Internet portal njamm.com ne kontroliše podatke koje razmjenjuju korisnici portala, tako da ne odgovara za tačnost, kvalitet i porijeklo tih podataka. Naš portal ni na koji način nije odgovoran za eventualnu štetu nastalu korištenjem tih podataka.

Korisnici ovog portala dužni su da se pridržavaju sljedećih pravila:

ZABRANJENO JE:

– objavljivanje, slanje i razmjena podataka i sadržaja koji krše zakone države Bosne i Hercegovine i međunarodne zakone, podatke i sadržaje koji šire rasnu, religijsku, nacionalnu i drugu netrpeljivost, koji su uvredljivi, prijeteći i vulgarni,
– lažno predstavljanje u ime nekog drugog privatnog ili pravnog lica,
– distribucija podataka i sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravima,
– namjerno slanje podataka i sadržaja koji se tretiraju kao spamwarezspyware, virus i programa koji mogu izbrisati, izmijeniti ili proslijediti tuđe podatke,
– prikupljanje, čuvanje i distribucija privatnih podataka korisnika/članova internet portala njamm.com.

Internet portal njamm.com zadržava pravo da ukloni podatke i sadržaj koji krše uslove korištenja, kao i zabranu (privremenu ili trajnu) korištenja usluga internet portala njamm.com korisnicima koji su prekršili uslove korištenja.